klik

modules

LOGISTIEK

Logi-Modules

Het realiseren van een logistiek informatiesysteem met een zeer flexibele procesgang en een gedetailleerde opslag van informatie was het uitgangspunt bij het ontwerp en de ontwikkeling van LogiFlora Logistiek.

LOGI-BOEKETTERIE

LOGI-WEBSHOP

LogiFlora-light

Wie het kleine niet eert...!
Veel kleinere exporteurs beginnen steeds meer de voordelen te zien van een moderne automatisering. Aansluiting op het systeem van de boekhouder, elektronische berichten verwerken tot orders en versturen OGP (over genomen producten) via EKT’s zijn enkele wensen die vaak in de eerste gesprekken ter sprake komen.

Het logistieke systeem LogiFlora® heeft zich inmiddels bewezen bij de wat grotere bedrijven, maar er is nu een “light” versie ontwikkeld die de wensen van een kleinere exporteur afdekt.  LogiFlora®- Light is geschikt voor bedrijven van één tot tien gebruikers, maar kan door de modulaire opbouw eenvoudig worden uitgebouwd, mocht uw bedrijf sneller doorgroeien dan u nu verwacht.

Omdat soms ook hardware een probleem kan geven is het tevens mogelijk om deze light versie op afstand aan u aan te bieden. Als het gaat over de techniek die erachter zit, hebben sommigen het over SBC, SAAS, ASP of webbased werken.
Wij praten liever over wat deze techniek u oplevert aan de voorkant:
uw automatisering op maat altijd en overal beschikbaar.
Zo eenvoudig als water uit de kraan. Betrouwbaar, professioneel en veilig. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Stelt u zich voor...
Stelt u zich voor dat u altijd en overal de beschikking heeft over uw specifieke programma's en documenten. Of u nu op de zaak bent, thuis of onderweg. Uw applicaties, bestanden, agenda, contactpersonen, taken en e-mail zijn binnen handbereik.

Ook weet u zeker dat u een back-up heeft, en optimaal beschermd bent tegen virussen, spyware, hackers etc. Uw automatiseringsoplossing heeft namelijk de faciliteiten, betrouwbaarheid en veiligheid van een multinational.

Voor altijd verlost van...
investeringen en kosten voor servers, software, licenties, back-up, anti-virus-tools, firewalls, updates, service-packs, security-patches, systeembeheer, helpdesk, etc. Het is uw zorg niet meer. U weet dat u altijd en overal kunt werken en bovendien beschikt over de meest betrouwbare faciliteiten. Eindelijk kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten.

Klinkt te mooi om waar te zijn?
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo of verdere info!

Logi-Boeketterie

Dé oplossing voor de onzichtbaarheden in het samengesteld product!

De naam van het product vertelt niet alles over wat deze module kan betekenen voor uw bedrijf. Het woord boeketterie zou ook vervangen kunnen worden door (planten) arrangement of mix- containers, dozen etc. of zelfs een combinatie van deze ‘samengestelde’ producten!

De LogiBoeketterie kan binnen uw organisatie een centrale rol vervullen als logistiek systeem, als uw bedrijf volledig gespecialiseerd is in gecombineerde producten. Tevens is het heel goed mogelijk om deze module als een aparte afdeling in te zetten waarmee het mogelijk wordt te communiceren vanaf en naar de klok en met uw huidige logistieke systeem.

 

 

Enkele functionaliteiten van de LogiBoeketterie


1)  Opbouw kostenoverzicht per gecombineerd (b.v. boeket) product vooraf en achteraf.

2)  Toedelen (b.v. vanaf de klok) en afboeken uit voorraad naar gecombineerd product.

3)  Toevoegen van componenten (prijs- en productonderdelen) aan het gecombineerde product.

4)  Productiekosten als definitie aan een product koppelen.

5)  Bestandsopbouw van gecombineerde producten.

6)  Prijslijst genereren vanuit deze bestanden.

7)  Tijdregistratie vooraf en achteraf te vergelijken, maar vooral als onderdeel van de ‘bandplanning’.

8)  Vaststellen van productielijnen en de planning daarvan. (B.v. welke onderdelen worden op welke band beschikbaar gesteld.)

9)  Werkopdrachten genereren voor intern, maar ook voor extern. (B.v. om een ander productiebedrijf een boeket voor u te laten maken, met alle bouwstenen daarvan in de opdracht.)

10)  Een EKT bericht versturen met het ‘uiteindelijke’ gecombineerde product naar uw logistieke systeem of dat van een andere partij. Deze (korte) opsomming van de mogelijkheden, met dit product, hebben hopelijk uw interesse gewekt en wij zijn graag bereid om u nog verder te overtuigen van de toegevoegde waarde, d.m.v. een demo bij u of bij ons!


Meer informatie?
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo of verdere info!

Logi-Webshop

De exporteur/eigenaar van een shop wil allerlei informatie in de shop kunnen meegeven en de klant wil met deze informatie op een gebruikersvriendelijke manier kunnen werken. Bestanden als offertes en orders moeten, over en weer, eenvoudig in het logistieke systeem dan wel in de shop ingelezen kunnen worden.
Ook wil uw klant zijn aankopen misschien weer tonen aan zijn klanten? Ook deze optie is al eens uitgewerkt en de LogiWebshop kan eenvoudig gekoppeld worden aan een andere shop.

LogiFlora B.V. heeft met de VKC een regeling getroffen die er voor zorgdraagt dat er bij elk product een foto getoond kan worden.

Dit bestand bevat tienduizenden foto’s en jaarlijks komen er daar nog eens 2.500 bij. LogiFlora B.V. zorgt ervoor dat deze foto’s beschikbaar zijn voor haar klanten en synchroniseert deze bestanden één keer per maand.

Natuurlijk kan er, naast de bestandsfoto, ook een actuele foto worden toegevoegd.

De LogiWebshop kan in uw bedrijfskleuren en met uw bedrijfslogo worden uitgevoerd en het inlogaccount van uw klant bepaalt de taal en valuta. De klant en u zien bij het invoeren van een order het volumetotaal meegroeien en deze optie is van groot gemak voor het plannen van transport.

Het eenvoudige updaten van de shop maakt het mogelijk om bijna realtime voorraad te tonen en de optie ‘deadline’ geeft u de mogelijkheid om het bestelgedrag van uw klant(en) enigszins te sturen.

Zoals we met alle Logi-producten nastreven is ook dit product gebruikersvriendelijk en betrouwbaar.


Meer informatie?
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo of verdere info!

volg ons op:

home

© 2014 LogiFlora BV, ontwerp en realisatie PGdesign & mediaproducties Aalsmeer